Loading...

Tillbyggnad, Utbyggnad, Bygga Uterum i Upplands Väsby, Stockholm

Lokal uterumsbyggare i Väsby kommun

När du ska få en tillbyggnad eller ett bygge av uterum utfört är det en fördel att anlita en lokal firma som lätt går att få kontakt med och som kan ta sig till din byggnad på rimlig tid. Vi tar oss an jobbet oavsett om du behöver hjälp med hela projektet eller delar av det, och hjälper såväl privatpersoner som fastighetsägare, företag och föreningar – hör av dig så hjälper vi dig!

Vi har kompetensen och erfarenheten för tillbyggnader

Ska du ha en utbyggnad gjord på din byggnad? Det krävs kompetenser inom många olika discipliner för detta, och kan vara svårt att göra på egen hand – men oroa dig inte, för vi har hantverkare inom alla områden och kan få hela eller delar av jobbet utfört åt dig utan problem. Hör av dig så lägger vi upp och utför en plan åt dig.

Vi hjälper dig med mysiga altaner, inglasade och vinterträdgårdar

Dina drömmar om en mysig altan eller ett inglasat uterum att spendera kvällen på behöver inte förbli drömmar, utan vi kan hjälpa dig med allt du behöver till detta – och kan även göra en vinterträdgård åt dig, där du kan odla växter året om. Hör av dig så hjälper vi dig!

Använd ROT-avdrag och få gratis offert

När du anlitar oss får du alltid ett förmånligt pris för ett bra jobb, och dessutom gratis offert för det. För dig som privatperson kan du även använda ROT-avdrag för att sänka kostnaden ännu mer.

Få hjälp på din ort

Vårt företag utgår från Upplands Väsby i Stockholm, men utför också jobb på andra orter i närheten, exempelvis Arlanda, Vallentuna, Uthamra, Täby, Sollentuna, Märsta, Rosersberg, Sigtuna, Odensala, Knivsta, Kallhäll och Kungsängen.

För dig som inte ser din ort listad bland de ovanstående – hör ändå av dig, för vi kan sannolikt hitta en lösning även för dig. Välkommen att kontakta oss redan idag på 072-281 3662 eller använd formuläret nedanför!

Kontakta oss idag för fri offert


  Christoffer Thanger
  – Projektledare

  Tele: 072-281 3662
  Mail:  info@bosjonbygg.se

  Christoffer Thanger är en andra generationens snickare med 17 års erfarenhet i byggbranchen. Med erfarenheten av att ha jobbat på ett familjföretag vet Christoffer att det krävs mycket jobb och kunskap att driva ett framgångsrikt företag.

  Som person är Christoffer en driven man med glimten i ögat, som lägger mycket vikt på kundrelationer och kundens nöjdhet.

  Tack vare sin kreativitet och lyhördhet så hjälper Christoffer sina kunder att utveckla deras idéer till verklighet.