Loading...

Tillbyggnad, Utbyggnad, Bygga Uterum i Upplands-Bro, Kungsängen i Stockholm

Lokal uterumsbyggare i Upplands-Bro

Letar du efter en lokal byggfirma som förstår din situation och kan hjälpa dig med tillbyggnad och byggnad av uterum? Vi har mycket erfarenhet inom området, och hjälper dig med hela eller delar av projektet, från början till slut – det finns inget jobb som är för stort eller för litet, så tveka inte över att höra av dig till oss för att få hjälp av oss och våra hantverkares expertis.

Vi utför tillbyggnad till din byggnad

Vi har kontakt med hantverkare inom alla möjliga områden, som snickare, rörmokare, elektriker och målare, och kan utföra alla typer av tillbyggnad av din befintliga byggnad – detta oavsett om du kontaktar oss som privatperson, fastighetsägare, företag, förening, eller någon annan typ av organisation.

Få ett uterum byggt

Vill du ha ett uterum till din byggnad? Dessa kan göras i många olika utformningar, och vi hjälper dig att både planera och utföra projektet, oavsett om det gäller en altan eller ett inglasat rum, och oavsett om det ska vara en mysig plats att umgås på eller en vinterträdgård.

Få bra priser och använd dig av ROT-avdrag

När du anlitar oss får du alltid ett bra och förmånligt pris – och du behöver inte betala något för att få offert på jobbet. Som privatperson kan du även använda ROT-avdrag för att uppnå ett ännu billigare slutpris.

Vi hjälper dig där du finns, på din ort

Vår verksamhet har sin utgångspunkt i Upplands-Bro i Kungsängen i Stockholm, men vi hjälper även dig på andra orter i närheten – bland annat Bro, Bålsta, Järfälla, Tibble, Brunna, Stäket, Kallhäll, Barkaby, Veddesta, Skälby, Berghem, Viksjö och Jakobsberg.

Om du är osäker på om du är inom det område där vi jobbar, hör bara av dig till oss så ser vi hur vi kan hjälpa dig. Välkommen att kontakta oss redan idag på 072-281 3662 eller använd formuläret nedanför!

Kontakta oss idag för fri offert


  Christoffer Thanger
  – Projektledare

  Tele: 072-281 3662
  Mail:  info@bosjonbygg.se

  Christoffer Thanger är en andra generationens snickare med 17 års erfarenhet i byggbranchen. Med erfarenheten av att ha jobbat på ett familjföretag vet Christoffer att det krävs mycket jobb och kunskap att driva ett framgångsrikt företag.

  Som person är Christoffer en driven man med glimten i ögat, som lägger mycket vikt på kundrelationer och kundens nöjdhet.

  Tack vare sin kreativitet och lyhördhet så hjälper Christoffer sina kunder att utveckla deras idéer till verklighet.