Loading...

Bygga Garage & Carport i Upplands Väsby, Kungsängen, Stockholm

Lokal garagebyggare i Upplands Väsby

Det finns många alternativ att välja på när det gäller var man väljer att parkera sin bil. En del väljer att parkera bilen helt oskyddat på uppfarten, men det är inte något som rekommenderas då detta är ett utsatt läge. Istället kan det vara en bra idé att ta kontakt med oss och våra erfarna hantverkare, som hjälper dig med att bygga ett garage eller en carport.

Vi bygger ett skyddande garage åt dig

Den klassiska lösningen är populär av en anledning – ett garage ger din bil ett bra skydd från väder och vind, döljer den bakom dörr från potentiella tjuvar, och ger dig ännu en plats att förvara tillhörigheter på. Vi bygger garage av flera storlekar, oavsett om du behöver garage för en eller flera bilar, eller om du behöver extra utrymme för förvaring – hör av dig så fixar vi bygget.

Få en smidig carport till din bil

En carport är i och med dess utformning med ett tak, fyra stolpar, och möjligtvis en eller två väggar, ett väldigt smidigt skydd till din bil då du lätt kommer åt bilen och omedelbart kan köra ut den utan att öppna och stänga efter dig. Den är dessutom billig och enkel för oss att bygga, vilket gör den till ett lätt val. Vi bygger den fristående eller i anslutning till garage eller hus.

Få hjälp i Upplands Väsby och andra orter i Stockholm

På vår firma utgår vi från Upplands Väsby, men hjälper även dig på annan ort i Stockholm. Exempel på orter där vi utför jobb är Arlanda, Vallentuna, Uthamra, Täby, Sollentuna, Märsta, Rosersberg, Sigtuna, Odensala, Knivsta, Kallhäll och Kungsängen, men vi kan även hjälpa dig på annan ort som ej nämns ovan. Hör av dig, och kom ihåg att du hos oss kan använda ROT-avdrag.

Kontakta oss idag för fri offert


  Christoffer Thanger
  – Projektledare

  Tele: 072-281 3662
  Mail:  info@bosjonbygg.se

  Christoffer Thanger är en andra generationens snickare med 17 års erfarenhet i byggbranchen. Med erfarenheten av att ha jobbat på ett familjföretag vet Christoffer att det krävs mycket jobb och kunskap att driva ett framgångsrikt företag.

  Som person är Christoffer en driven man med glimten i ögat, som lägger mycket vikt på kundrelationer och kundens nöjdhet.

  Tack vare sin kreativitet och lyhördhet så hjälper Christoffer sina kunder att utveckla deras idéer till verklighet.