Loading...

Bygga Garage & Carport i Sollentuna, Häggvik i Stockholm

Lokal garagebyggare i Sollentuna

Vill du att din bil ska få skydd från dåligt väder? Det är en bra idé att inte låta den stå ute helt oskyddat, och det finns flera bra alternativ att välja på för detta. Hör gärna av dig till oss – vi har mycket kunniga hantverkare med erfarenhet av lyckade jobb av den här typen, och hjälper dig gärna att bygga ett garage eller en carport för att se till så att din bil är trygg och skyddad.

Ett garage håller din bil trygg och torr

Vi hjälper dig gärna att bygga ett garage där du kan parkera din bil. Detta skyddar den från såväl blåst och nederbörd som tjuvar, samtidigt som du också får ytterligare ett utrymme att förvara dina tillhörigheter utöver huset och förrådet. Vi bygger utan problem garaget antingen fristående eller i sammanslutning med huset eller förrådet enligt ditt behov och önskemål.

En bra carport gör vardagen smidigare

Då en carport består av ett tak på stolpar, eventuellt med en eller två väggar och ibland i sammankoppling med garage, förråd eller hus, är den väldigt smidig och lätt att såväl bygga som använda. Våra erfarna hantverkare gör gärna och snabbt en carport åt dig – hör av dig så planerar och utför vi projektet åt dig, ditt företag eller din förening.

Få hjälp på din ort i eller kring Stockholm

Vår firma utgår från Häggvik i Sollentuna i vår verksamhet, men utför även jobb i resten av Stockholm – och särskilt på orter i närheten som till exempel Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan och Tureberg. Alla orter vi utför jobb på är inte med i listan, så hör av dig även om du inte ser din ort – och glöm inte att du kan använda ROT-avdrag hos oss.

Kontakta oss idag för fri offert


  Christoffer Thanger
  – Projektledare

  Tele: 072-281 3662
  Mail:  info@bosjonbygg.se

  Christoffer Thanger är en andra generationens snickare med 17 års erfarenhet i byggbranchen. Med erfarenheten av att ha jobbat på ett familjföretag vet Christoffer att det krävs mycket jobb och kunskap att driva ett framgångsrikt företag.

  Som person är Christoffer en driven man med glimten i ögat, som lägger mycket vikt på kundrelationer och kundens nöjdhet.

  Tack vare sin kreativitet och lyhördhet så hjälper Christoffer sina kunder att utveckla deras idéer till verklighet.