Loading...

Bygga Garage & Carport i Upplands-Bro, Kungsängen i Stockholm

Lokal garagebyggare i Upplands-Bro

När det gäller ett ställe att ha bilen finns det flera olika lösningar att välja på, och vi har mycket erfarenhet av att utföra jobb inom detta. Vissa ställer bara sin bil helt öppet på uppfarten, men detta är inte den bästa lösningen för att skydda bilen – ta istället kontakt med oss, så bygger vi en bra lösning åt dig som håller och ser till att bilen inte kommer till skada.

Vi bygger ett garage åt dig

Med ett garage blir din bil mycket mer trygg och säker – både från väder och vind och från eventuella tjuvar – samtidigt som du får ett bra extra utrymme för att avlasta saker. Vi har mycket erfarenhet av denna typ av jobb, och hjälper dig hela vägen från början till slut för att göra ett garage som passar till dina behov och önskemål.

Få en carport byggd till din bil

En carport är alltså ett tak med stolpar och en eller två väggar, som liksom garage skyddar din bil från väder och vind samtidigt som det gör bilen lättare att komma åt och gör så att du bara behöver köra ut utan att behöva öppna och stänga garaget. Vi kan utan problem bygga carporten fristående eller i anslutning till ditt garage, ditt förråd eller din bostad.

Inte bara för privatpersoner

Vi hjälper dig som privatperson, men lika gärna dig som kontaktar oss som fastighetsägare, företag eller förening. Som privatperson kan du även använda dig av ROT-avdraget när du anlitar oss.

Vi hjälper dig på flera platser i Stockholm

Vi utgår från Upplands-Bro i Kungsängen, men hjälper även dig på andra platser i Stockholm som exempelvis Bro, Bålsta, Järfälla, Tibble, Brunna, Stäket, Kallhäll, Barkaby, Veddesta, Skälby, Berghem, Viksjö och Jakobsberg.

Hör av dig även om din ort inte är med bland de upplistade ovan, så ser vi om inte kan hitta en lösning även åt dig. Välkommen att kontakta oss redan idag på 072-281 3662 eller använd formuläret nedanför!

Kontakta oss idag för fri offert


  Christoffer Thanger
  – Projektledare

  Tele: 072-281 3662
  Mail:  info@bosjonbygg.se

  Christoffer Thanger är en andra generationens snickare med 17 års erfarenhet i byggbranchen. Med erfarenheten av att ha jobbat på ett familjföretag vet Christoffer att det krävs mycket jobb och kunskap att driva ett framgångsrikt företag.

  Som person är Christoffer en driven man med glimten i ögat, som lägger mycket vikt på kundrelationer och kundens nöjdhet.

  Tack vare sin kreativitet och lyhördhet så hjälper Christoffer sina kunder att utveckla deras idéer till verklighet.