Loading...

Tillbyggnad, Utbyggnad, Bygga Uterum i Sollentuna, Häggvik i Stockholm

Lokal uterumsbyggare i Sollentuna

För dig som planerar att få en utbyggnad utförd på din byggnad, inklusive uterum, är vi helt rätt firma för jobbet. Vi är lokalt baserade i Häggvik, och arbetar med byggprojekt här och på andra platser runt om i Stockholm. Oavsett om du behöver hjälp som privatperson med ditt hem, som fastighetsägare, eller som företag eller förening med era lokaler, finns vi där för dig.

Vi utför utbyggnad åt dig

När du ska bygga ut krävs det en mångsidig kompetens för att få allt färdigt – och då vi har ett mycket brett kontaktnät med hantverkare inom alla områden kan vi hjälpa dig med allt det du behöver, oavsett om det gäller hela jobbet eller bara vissa delar av det. Med vår expertis kan vi även erbjuda rådgivning och förslag för att kunna uppnå bästa möjliga resultat.

Få din uteplats eller vinterträdgård byggd

Vill du ha en uteplats att umgås på och ha det mysigt? Vi hjälper dig med detta oavsett vilken typ det är du drömmer om, såsom en altan eller ett inglasat rum med eller utan isolering. Du som vill ha en vinterträdgård som du kan odla växter i under vintern kan också få hjälp av oss.

Använd ROT-avdrag när du anlitar oss

När du tar hjälp av oss får du ett välutfört jobb för bra pris, med en helt gratis offert – och du kan som privatperson även använda dig av ROT-avdrag för att få ner slutpriset ytterligare.

Vi hjälper dig inte enbart i Häggvik

Vi är en lokal firma som är verksamma i Häggvik i Sollentuna i Stockholm, samt på andra närliggande orter som Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan och Tureberg.

För dig som inte är helt säker på om du bor för långt bort eller inte – hör av dig till oss om det, så kollar vi upp saken och ser till att hitta en bra lösning åt dig. Välkommen att kontakta oss redan idag på 072-281 3662 eller använd formuläret nedanför!

Kontakta oss idag för fri offert


  Christoffer Thanger
  – Projektledare

  Tele: 072-281 3662
  Mail:  info@bosjonbygg.se

  Christoffer Thanger är en andra generationens snickare med 17 års erfarenhet i byggbranchen. Med erfarenheten av att ha jobbat på ett familjföretag vet Christoffer att det krävs mycket jobb och kunskap att driva ett framgångsrikt företag.

  Som person är Christoffer en driven man med glimten i ögat, som lägger mycket vikt på kundrelationer och kundens nöjdhet.

  Tack vare sin kreativitet och lyhördhet så hjälper Christoffer sina kunder att utveckla deras idéer till verklighet.